03 FEB

Regionale informatiebijeenkomsten rond de Vastenaktie

Ter voorbereiding op de campagne van de Bisschoppelijke Vastenaktie worden er in het Bisdom van ’s-Hertogenbosch informatiebijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Tijdens de bijeenkomsten zullen afwisselend Guus Prevoo, staflid van Vastenaktie, Mia van Rooij en Ben Kursten het woord voeren.

Mia van Rooij en Ben Kursten hebben in november deelgenomen aan een oriëntatiereis naar de Filippijnen. Daar bezochten ze o.a. het project dat centraal zal staan tijdens de komende campagne. Guus Prevoo belicht in een mooie presentatie de achtergronden van het katholieke vasten.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

►10 februari, Cuijk, Jozefkerk, de Valuwe 1, aanvang 20.00 uur. Sprekers: Mia van Rooij en Guus Prevoo. In samenwerking met SOL.

►16 februari, Veghel, de Johanneskerk aan de van Diemenstraat, aanvang 20.00 uur. Sprekers Mia van Rooij en Guus Prevoo.

►14 maart, Oirschot, Centrum de Enk, De Loop 67, aanvang 19.30 uur. Spreekster: Mia van Rooij.

►30 maart, Sterksel, Gemeenschapshuis Valentijn, aanvang 19.30 uur. Spreker: Ben Kursten.

►30 maart, Rosmalen, Laurentiuszaal, Oude Baan 1, aanvang 20.00 uur. Sprekers: Mia van Rooij en Guus Prevoo.

Zie www.vastenactie.nl voor meer informatie

03-02-2011