Nieuws

09 DEC

'De hemel op stelten' met Sanne van der Spek

Voor twee uitvoeringen van hun kerstmusical ‘De hemel op stelten’ reizen de KISI Kids van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch in het weekend van 11 en 12 december naar Hengelo. Ook voor de weken daarna staan optredens gepland. Vijftig kinderen in van 8 tot 16 jaar hebben een druk programma van repetities en reizen.

Sanne van der Spek

Voor de hele familie

In een interview vertelt Sanne van der Spek, begeleidster van de KISI Kids, hoe de kinderen hun voorbereidingen en optredens ervaren. Van der Spek: “Het avontuurlijke van een tournee is dat we elke keer weer ergens anders mogen optreden. Een nieuwe plek, nieuw podium en een nieuw publiek. De hemel op stelten is een familiemusical en dus bestaat het publiek uit alle leeftijden. Toch weet deze kerstmusical iedereen te boeien.”

Kerst
“Het is ook niet zomaar een musical. Het is een musical met een belangrijke boodschap om met elkaar in de kerstsfeer te komen. Vooral het moment dat twee kleine engelen zingen over hoe God als kleine jongen op de aarde is gekomen is erg ontroerend. We hebben verschillende reacties gehad van mensen uit het publiek die vertelden dat het hen zo geraakt had,” aldus Van der Spek.

Voor het hele interview en een geluidsfragment van de kerst-cd, klik hier.
09-12-2010