08 DEC

Promotiemateriaal

Diocesane Bedevaart

Wilt u graag mee op bedevaart, maar liever niet alleen? Wilt u de bedevaart graag bekend maken in uw eigen parochie of dekenaat om zo een groep bijeen te krijgen die samen op bedevaart gaat?

Om u hierbij te helpen, hebben wij een aantal hulpmiddelen ontwikkeld. Deze kunt u downloaden en gebruiken bij bijvoorbeeld een presentatie in uw parochie/dekenaat of een artikel in uw parochieblad.

Digitale flyer
Artikel parochieblad/persbericht
* Powerpointpresentatie
* Tekst behorende bij de Presentatie

Om het u gemakkelijker te maken een promotiebijeenkomst te organiseren of een groep bijeen te brengen in de parochie of het dekenaat, kunt u bovenstaande powerpoint en bijbehorende presentatie downloaden. Gezamenlijk vormen zij een uitgebreide presentatie die u kunt geven. In de presentatie wordt inhoudelijk ingegaan op Echternach en Trier en het samen op bedevaart gaan.

'Papieren flyers' zijn ook te bestellen. Stuurt u daartoe een e-mail aan mevrouw Ine Bodewes: ibodewes@bisdomdenbosch.nl.

Start  |  Programma  |  Kosten en Inschrijving  |  Vrijwilligers  |  Promotiemateriaal  |  Contact
08-12-2010