Nieuws

05 NOV

Focus op de WJD tijdens KJD


De Katholieke Jongerendag (KJD) die op zondag 7 november plaatsvindt in ’s-Hertogenbosch zal ‘focussen’ op de Wereldjongerendagen (WJD) die in de zomer van 2011 in Madrid worden georganiseerd. ‘Focus’ is het thema van de KJD en ook de dienst Jeugd en Jongeren van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch haakt daar op ludieke wijze op in.

Op een speciaal ingericht WJD-plein in de Flikflakhallen zullen bisdommen en andere organisaties die reizen naar de Wereldjongerendagen organiseren hun programma presenteren. Vanaf vandaag is de website van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch bijgewerkt met de laatste informatie over de bisdomreis, het programma, de inschrijvingsprocedure, de voorbereidingen, achtergrondinformatie en informatie voor groepsleiders.
 
Astrid Bakker is projectleider voor de Wereldjongerendagen voor de dienst Jeugd en Jongeren van het Bisdom ’s-Hertogenbosch. Volgens haar gaat er “een hoop leuks gebeuren” op de KJD en in de verdere aanloop naar de WJD. “We hebben een heel jaarprogramma aan activiteiten, maar op de KJD gaan we focussen op Spanje,” aldus Bakker.
 
Meer informatie over de Wereldjongerendagen is te vinden op het jongerengedeelte van de bisdomwebsite. Informatie over de KJD is hier te vinden.
05-11-2010