04 NOV

De kosten - El precio

De gehele reis kost je € 750,=. In dit bedrag zijn alle maaltijden, vervoer, verblijf en programma inbegrepen.

Sommige jongeren zullen dit geld al beschikbaar hebben, anderen wellicht niet. Via bijbaantjes valt natuurlijk het nodige te verdienen, maar daarnaast kunnen sponsoracties ook helpen om het bedrag bij elkaar te sparen. Zeker als je zo'n actie in parochie- of dekenaal verband organiseert met een aantal jongeren die ook naar Madrid gaan, helpt dit enorm! Het versterkt de band met de andere WJD-gangers uit de parochie en je medeparochianen voelen zich op deze manier betrokken bij jullie reis.

Sponsoracties
We geven je alvast een aantal ideeën en uitgewerkte plannen voor een sponsoractie. Klik op de onderstaande links om de uitgewerkte sponsorplannen te openen.
• Kaarsen (met WJD-logo) verkopen.
• Organiseer een rommelmarkt of verkoop je oude spullen op een van de vele rommelmarkten tijdens Koninginnedag.
• Verkoop eigen gebakken taarten, cakejes en koekjes. (bijvoorbeeld na de H. Mis)
• Verkoop (zelfgemaakte) kaarten (met mooie teksten er op).
• Maak samen een WJD-restaurant van je huis of parochiecentrum.
• Organiseer een autowasactie.
• Ga klusjes voor andere mensen verrichten (heitje voor een karweitje)
• Organiseer een WJD-dienstenveiling.
• Bid 24 uur achtereen voor de WJD (en laat je hiervoor sponsoren)
• Maak rozenkransen en ga deze verkopen
• Vraag aan de pastoor of je tijdens de H.Mis iets mag vertellen over de WJD en er een collecte voor mag houden.

Al deze acties werken het beste wanneer je er tijdens de H. Mis in je parochie al over kunt vertellen of dit in het parochieblad kunt aankondigen. Als je je eigen enthousiasme over de WJD en de reis kunt overbrengen, zal er vast gul gegeven worden!

Zwem mee voor de WJD!
Ook willen wij als bisdom van ’s Hertogenbosch jullie natuurlijk helpen met het bij elkaar verdienen van het reisbedrag. Daarom zullen we ook deze keer weer een sponsoractie organiseren waaraan je eenvoudig kunt deelnemen. Laat je door je omgeving sponsoren voor de sponsoractie ‘Zwem mee voor de WJD!’. Zwem zoveel mogelijk baantjes en verdien op deze manier alvast een gedeelte van je reis bij elkaar.

Datum: 29 mei 2011
Tijd: 10.30 – 18.00 uur (aanmelding: vóór 20 mei!)
Programma:

We starten met een mis, daarna hebben we samen een lunch en vanaf 14.00 zullen we baantjes gaan zwemmen.
Locatie:

Heilig Hart Kerk, Baroniestraat 26, Boxtel Het Dommelbad, Schijndelseweg 1a, Boxtel
Sponsoring:

Deelnemers aan ‘Zwem mee voor de WJD’ ontvangen van het Bisdom van 's-Hertogenbosch alvast € 50,= sponsoring!

Voor deelname aan andere sponsoractiviteiten geldt deze sponsoring niet. De actie is bedoeld voor jongeren die in het bisdom wonen en de reis boeken via het reisinitiatief van het bisdom.

Een sponsorlijst kun je hier downloaden.

Meld je vóór 20 mei aan voor de sponsoractie door het onderstaande formulier in te vullen.

Home  |  Laatste nieuws  |  Reis en programma  |  Inschrijving  |  Voorbereidingen  |  Wat zijn de WJD  |  Sponsoring  |  Groepsbegeleiders  |  Promotie  |  Meer info

04-11-2010