03 NOV

Kisi kids op Katholiek Nederland TV

Met hun nieuwe musical ‘De Hemel op stelten’ zijn de vijftig Kisi kids van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch op tournee door heel Nederland. Van hun laatste optreden op 31 oktober zendt Katholiek Nederland TV op woensdagmiddag 17.10 uur op Nederland 2 een verslag uit.

De Kisi kids maken zich momenteel op voor een kersttournee. Op 17 december voeren zij ‘De Hemel op stelten’ in Helmond op, op 18 december zijn zij in Schaik en op 19 december bezoeken zij Utrecht.

Het Kisi kids project is in 1993 gestart door een Oostenrijks echtpaar om kinderen en jongeren een positieve benadering van de kerk en het christelijk geloof te geven. Begonnen in hun lokale parochie is het project uitgegroeid tot een internationaal musicalproject met tientallen CD-producties en 60 optredens per jaar, waar jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers op af komen.

Uitzending: Katholiek Nederland TV, woensdag 3 november om 17.10 uur bij RKK op Nederland 2. Na de uitzending is het programma hier bij Uitzendinggemist vanaf minuut 6"34 terug te zien. Voor meer informatie, surf naar www.kisi.nl
03-11-2010