Nieuws

30 OKT

KJD 2010 met Focus op de Wereldjongerendagen

Met het thema ‘Focus’ vindt op zondag 7 november de jaarlijkse Katholieke Jongerendag (KJD) plaats in de Maaspoorthallen in ’s-Hertogenbosch. Tijdens het programma vol muziek, workshops en gezelligheid worden tieners en jongeren uitgedaagd om zich te focussen op het geloof en na te denken over de focus in hun leven.
 
De KJD is dé ontmoetingsdag voor jongeren en tieners die zich aangesproken weten door het katholieke geloof. De dag zal, net als vorig jaar, plaatsvinden in de Maaspoort Sport & Events in Den Bosch (Marathonloop 1, Den Bosch). Om 9.30 uur start het openingsprogramma en om 17.15 uur is de dag ten einde. Er wordt afgesloten met een eucharistieviering, waarbij Mgr. Hurkmans hoofdcelebrant zal zijn. Ook de nieuwe hulpbisschoppen van ’s-Hertogenbosch, mgr. Mutsaerts en mgr. Liesen zullen naar de KJD komen.
 
De dienst Jeugd en Jongeren van het bisdom van 's-Hertogenbosch zal ook aanwezig zijn en wel op het speciale WJD-plein, dat geheel in het teken staat van de komende Wereldjongerendagen in Madrid (2011). Wat de dienst in petto heeft voor de tieners en jongeren is nog een geheim, maar dat het spannend en actief wordt én iets te maken zal hebben met Spanje moge duidelijk zijn. Na 7 november volgt het verslag op deze website!
 
Meer informatie en online kaartverkoop op www.jongkatholiek.nl/kjd.

30-10-2010