14 OKT

Kinderfeest 2011: "Het feest van de Koning"

Met het thema "Het feest van de Koning" zal op zaterdag 26 maart 2011 in Theater aan de Parade het jaarlijkse Kinderfeest van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch plaatsvinden.

Na een gebedsviering met bisschop Hurkmans in de Sint-Janskathedraal, worden kinderen interactief betrokken in de theatervoorstelling ‘De koning en de mug’ en kunnen ze 's middags aan de slag met workshops ‘Theaterspelen’ (met een echte professional), ‘Djembé (Afrikaanse percussie), ‘Streetdancen’ (met dansgroep United) of knutselen. Ter afsluiting zullen alle kinderen op het hoofdpodium laten zien wat ze geleerd hebben in de workshops.

Volgens Marjolijne Koomen, organisator van het Kinderfeest, is het stimulerend om met een grote groep kinderen bij elkaar te komen: "In veel parochies komen er maar weinig kinderen naar de kerk. Als je dan ziet dat er nog zoveel meer kinderen zijn die gelovig zijn, is dat heel bemoedigend."

In het kort:

Datum zaterdag 26 maart 2011
Tijd Van 10.00 uur tot 16.00 uur
Wie Kinderen van 4 tot 12 jaar (per 4 kinderen minimaal 1 volwassen begeleider)
Prijs € 6,- per kind (volwassen begeleiders gratis)
Meer info Klik hier voor meer informatie en aanmelding
14-10-2010