Nieuws

08 OKT

Bossche Bisschoppen nemen KISI-KIDS kerst-CD in ontvangst

Mgr. Hurkmans en de hulpbisschopen mgr. Mutsaerts en mgr. Liessen hebben vandaag, na hun wekelijkse stafvergadering, de nieuwe cd van de KISI-KIDS in ontvangst genomen. De titel van de nieuwe cd is 'De Hemel op stelten' en het betreft een kerstmusical die de afgelopen periode in samenwerking met studio Elim in Tilburg is voltooid. De KISI's zijn binnenkort ook op diverse plaatsen live te zien en horen.

In deze kerstmusical heerst er grote opwinding in de hemel want het engelenkoor is bijeen geroepen voor een bijzondere repetitie. Er staat iets bijzonders te gebeuren! Wat dat is, dat vragen de engelen zich ook af!

Mgr. Hurkmans nodigde de van oorsprong Oostenrijkse KISI-KIDS uit om een aantal opvoeringen te verzorgen tijdens het diocesane geloofsfeest in 2009. De voorwaarde was dat er een Nederlandse groep uit zou worden voortgezet. De Nederlandse groep heeft inmiddels vaste vorm gekregen met een harde kern van 50 kinderen en tieners. Het kerstverhaal kan niet alleen via de CD beluisterd worden, maar is ook live te zien tijdens de kersttournee in december waar op verschillende plaatsen in Nederland de musical zal worden opgevoerd.

De CD kost 15 euro en kan besteld worden via de website www.kisi.nl/shop of per email. Op de KISI-KIDS site staan ook data en locaties van de musicalopvoeringen vermeld.


08-10-2010