Nieuws

01 OKT

Bisschop schrijft zich als eerste in voor WJD Madrid 2011


Bisschop mgr. A. Hurkmans heeft zich op 1 oktober 2010 als eerste ingeschreven voor de reis van het Bisdom van ’s Hertogenbosch naar de Wereldjongerendagen (WJD) 2011 in Madrid. Hiermee is het startschot voor de inschrijving gelost!

Op 11 augustus 2011 reizen jongeren uit het gehele bisdom van ’s Hertogenbosch per vliegtuig naar de WJD. Tijdens het voorprogramma zullen zij samen met de bisschop - en ongeveer tienduizend andere jongeren - te gast zijn bij het Aartsbisdom Toledo, dat bekend staat om zijn rijke cultuur en geschiedenis.

Na de dagen in Toledo wordt Madrid voor een week het thuis voor de jonge pelgrims uit het bisdom van ’s Hertogenbosch. Samen met meer dan twee miljoen jongeren uit de hele wereld zullen zij daar de WJD beleven: een zesdaags feest van ontmoeting, gebed, kunst, geloof, dans, catechese, theater, massaspektakel en heel veel gezelligheid.

Vanaf 1 oktober 2010 kunnen jongeren van 16-30 jaar zich inschrijven door te gaan naar www.bisdomdenbosch.nl/wjd en te klikken op ‘inschrijven’.
01-10-2010