16 SEP

Bisschop Hurkmans bezoekt twee Nieuwe Parochies

Op vrijdagavond 17 september, de vooravond van de bisschopswijding van mgr. Mutsaerts en mgr. Liesen, zal bisschop Hurkmans ter gelegenheid van de opening van het parochiecentrum te Uden om 19.00 uur de mis vieren in de Sint Petruskerk van de Sint Petrusparochie.

De dag na de wijding zal hij, in verband met de formele oprichting van fusieparochie “De Twaalf Apostelen”, op zondag 19 september om 11.00 uur de heilige mis opdragen in de Antonius Abtkerk te Wijchen. Tijdens deze viering wordt pastoor-deken Rudy de Kruijf geïnstalleerd als pastoor van de Nieuwe Parochie en worden de acht leden van het pastorale team gepresenteerd aan de parochiegemeenschap.

In het dekenale katern van het Bisdomblad kwamen beide Nieuwe Parochies in april en juli dit jaar uitgebreid aan het woord. Klik hieronder voor het aprilkatern van de De Twaalf Apostelen en het dekenale katern van de Sint Petrusparochie dat in juli verscheen. De eerstvolgende editie van het dekenale katern verschijnt in het Bisdomblad van september. Deze zal het fusieproces in Tilburg belichten.

Dekenale katern editie april 2010

Dekenale katern editie juli 2010