Nieuws

26 AUG

DiaconAction

In het weekend van 18, 19 en 20 november 2011 is het weer tijd voor DiaconAction! Ook dit jaar kunnen jongerengroepen een eigen project bedenken en dat uitvoeren tijdens het DiaconAction-weekend van 18, 19 en 20 november. Zo kunnen zij ontdekken wat diaconie is, door zelf in actie te komen en Jezus Christus na te volgen in zijn zorg voor andere mensen.

Gadget
De gadget van dit jaar is een rode Diaconaction Fleece-sjaal! Elke deelnemende jongeren die bij ons wordt aangemeld, ontvangt een sjaal van ons tijdens de aftrapavond in Eindhoven. Deelname is gratis, dus aarzel niet!

Wil je de poster van Diaconaction die hiernaast te zien is graag ontvangen, stuur dan een e-mail naar jongeren@bisdomdenbosch.nl.

Speciale aftrapavond in Eindhoven!
Ook dit jaar wordt het DiaconAction-weekend in ons bisdom weer begonnen met een aftrapavond. Dit keer vindt deze plaats in Eindhoven. Zorg dat je daar ook bij bent want deze avond zal in het teken staan van ‘ontmoeting’. We zullen kennismaken met bijzondere mensen, die graag hun verhaal met ons delen en ons willen ontmoeten.

Handboek & stappenplan
Enthousiast geworden? Dan kun je aan de slag! Op de website www.diaconaction.nl, vind je alle informatie die je nodig hebt voor het opzetten van je eigen actie. Het handboek en ook de rest van de website is vernieuwd. Helemaal nieuw dit jaar is het stappenplan; wanneer je dat gebruikt, is het organiseren heel eenvoudig. Op de website vind je nog meer materiaal, zoals liturgiesuggesties en een promotiefilmpje. Na afloop van jouw DiaconAction-activiteit kun je je eigen enthousiaste verslag uploaden op de website.
26-08-2010