Nieuws

23 AUG

Vertrek Survivalkamp 2010

Afgelopen vrijdag 20 augustus vertrokken 19 meiden tussen 13-16 jaar naar de Belgische Ardennen, waar ze deze hele week nog op Survivalkamp zijn.
 
De deelneemsters, hun ouders en een enkel broertje en zusje verzamelden zich rond 1 uur op het Sint Janscentrum waar druk werd kennis gemaakt met de nieuwe deelneemsters en busje en aanhanger volgeladen werden met alle bagage en de nodige etenswaar voor de hele week.
 
Na een H. Mis met de bisschop in de Sint Jan was er nog tijd voor een laatste groepsfoto. Daarna namen de meiden afscheid van de thuisblijvers en kon de reis naar de Ardennen beginnen. Onder leiding van hoofdleidster Kirsten van Schaik krijgen ze daar een week voorgeschoteld vol survival, spellen en uitstapjes. Ook een filmavond en bonte avond zullen dit jaar niet ontbreken. Daarnaast is er dagelijks tijd voor catechese en de H. Mis met pastoor Peter Hagenbeek. Op vrijdag 27 augustus komen de meiden weer in Den Bosch aan.
 
Afgelopen zaterdag vetrokken ook 24 jongens tussen 13-17 jaar naar de Loosdrechtse Plassen voor het jaarlijkse zeilkamp. Daarmee zijn de laatste twee zomerkampen van het bisdom van 's-Hertogenbosch begonnen. Over het zeilkamp volgt later deze week meer nieuws.
 
23-08-2010