07 JUL

Gebedskaarten opnieuw uitgegeven

Het Bisdom gaat de succesvolle zestiendelige serie gebedskaarten herdrukken, die in 2007 werden uitgegeven bij gelegenheid van het diocesane Jaar van Gebed. De afbeeldingen die voor deze kaartjes gebruikt werden, zijn van de Bossche fotograaf Marc Bolsius, die er de Zilveren Camera mee won, de Nederlandse variant van de World Press Photo.

Het betreft handzame kaartjes (10 bij 7 centimeter) met zowel bestaande gebeden als het Onzevader, Weesgegroet en Angelusgebed, maar ook eigentijdse gebeden als het Gebed van een tiener, Gebed om tolerantie, Gebed voor een zieke, Gebed voor mijn kinderen. In 2007 werd deze uitgave met steun van SKANfonds aan de parochies van het bisdom aangeboden. De gebedskaarten werden geleverd in een speciaal ontworpen display.
Het bisdom stelt de parochies nu in staat om deze kaartjes na te bestellen. Dat kan in setjes van 50 kaarten per gebed en alle 16 gebeden worden aangeboden. Kosten: 2,50 euro per setje ( 5 eurocent per kaartje). Displays zijn niet meer voorradig.

Bestellen is mogelijk tot 30 augustus 2010 via het digitale bestelformulier. De bestellingen worden vanaf de laatste week van september uitgeleverd.
07-07-2010