06 MEI

Nieuwe Parochie St. Oedenrode van start op 9 mei

Op 9 mei 2010 gaat de Odaparochie officieel van start. Samen met bisschop Hurkmans zal het nieuwe pastorale team op deze dag, die ook de sterfdag is van de heilige Oda (patrones van St. Oedenrode), de heilige mis vieren.

Voor de gelegenheid zal een megakoor, dat samengesteld is uit de vijf voormalige parochies Centrum, Eerschot, Nijnsel, Boskant en Olland de viering van 10.30 uur muzikaal opluisteren. Na de mis zal er samen met de bisschop een moment van gebed zijn bij de Heilige Oda-kapel. Bij deze kapel ligt bisschop Bekkers begraven, wiens sterfdag eveneens 9 mei is. Aansluitend is er voor vrijwilligers een Brabantse koffietafel.

Het pastorale team van de Rooise Odaparochie bestaat uit pastoor-deken Vincent Blom, pastor Paul Rens, diaken Frank van der Geld en pastoraal werkster Manon van den Broek.
06-05-2010