20 APR

Bisschop wijdt 29 mei vier priesters

Zaterdag 29 mei wijdt bisschop Hurkmans in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch vier priesters voor het bisdom. Het zijn de transeunte diakens Jacques Grubben (Eindhoven 21 mei 1960, stage in de parochie H. Damiaan de Veuster in Helmond), Hans van der Donk (Gorinchem 17 november 1969, stage in Brigidaparochie te Geldrop), Francis De Meyer (Tielt 23 mei 1983, stage in de pastorale eenheid Bommelerwaard) en Theo Lamers (Boxmeer 8 maart 1971), werkzaam in de Martinus- en de Jozefparochie in Cuijk en werkzaam geweest in de pastorale eenheid regio Mill). In het Bisdomblad van april stellen de wijdelingen zichzelf voor.

(Lees het artikel in het Bisdomblad)

De wijdelingen: Hans van der Donk, Theo Lamers, Jacques Grubben en Francis De Meyer (foto Jaap van Eeden)

(vlnr) De wijdelingen: Hans van der Donk, Theo Lamers, Jacques Grubben en Francis De Meyer.
20-04-2010