15 APR

Afrikadag kondigt Week Nederlandse Missionaris aan

In voorbereiding op de Week Nederlandse Missionaris (13-24 mei), organiseert het Bisdom van 's-Hertogenbosch in samenwerking met de organisatie Mensen met een missie en parochie Gestel te Eindhoven op zondag 18 april een Afrikadag.

Met het thema ‘Afrika opent je hart’ wordt iedereen die het werk van missionarissen en missionair werkers een warm hart toedraagt uitgenodigd voor een speciale zondagsviering, Afrikaanse dans en muziek en workshops. De Afrikadag start om 10.30 uur in de Heilige Harten kerk (Brucknerplein). Gastspreker deze dag is missionair werkster Mariëlle Beusmans.

In de Week Nederlandse Missionaris, op zondag 16 mei, zal er in De Lind 52 in Oisterwijk opnieuw een Afrikadag worden gehouden. Met dezelfde opzet als de Afrikadag in Eindhoven, zal pater Fons Eppink m.h.m. de heilige mis vieren en aansluitend zijn ervaringen delen. Voor meer informatie zie www.weeknederlandsemissionaris.nl

15-04-2010