Nieuws

20 MRT

Kinderfeest Supergraan was supergaaf!

Het spannende theaterspel Supergraan zullen de bezoekertjes van het Kinderfeest 2010 niet licht vergeten. Het zette afgelopen zaterdag 20 maart, aan het begin van de lente, het thema van de dag neer: de parabel van het zaad en de zaaier. Maar minstens net zo spannend - of 'cool', zoals bisschop Hurkmans zich liet ontglippen - waren het instuderen van een circusact, een street dance, en een musicalhit met de KISI-Kids. En wie dat te dol was, kon zich laten schminken of zijn creatieve talenten botvieren met potlood, viltstif, schaar, lijm en meer.

Al die actie maakte de kinderen hongerig en toen de lunchtrommeltjes eenmaal leeg waren was het tijd om dat wat de jongens en meisjes samen met de professionals van Circus Tadaa en dansgroep United hadden ingestudeerd, aan elkaar en aan de pappa's en mamma's, opa's en oma's te laten zien.
Na deze apotheose werd het toch ook weer stil in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Samen met de bisschop werd de dag afgesloten met een korte gebedsdienst, waarin de kinderen hun gebeden bij Maria brachten, de Moeder van Jezus en de Moeder van ons allemaal.

Een fotoimpressie van de dag vindt u in het Picasa-album van het Kinderfeest.

20-03-2010