15 MRT

Boekjes Power of Fire op weg naar de parochies

De boekjes die bij gelegenheid van de vormelingendag Power of Fire zijn gemaakt, zijn op weg naar de parochies. De 38-pagina’s tellende full-collor uitgave van het het Bisdom van ’s-Hertogenbosch is bedoeld voor de tieners die het Vormsel hebben ontvangen of nog gaan ontvangen. Op zaterdag 10 april zullen een kleine duizend vormelingen uit het gehele bisdom zich verzamelen in ’s-Hertogenbosch.

Ieder jaar verschijnt er een nieuwe editie van het boekje, dat bedoeld is om vormelingen informatie te geven en enthousiast te maken voor het heilig vormsel en de Power of Fire dag. Onder andere een voorwoord van bisschop Hurkmans, uitleg over het thema ‘GPS’, het evangelie van de verloren zoon en de geloofsbelijdenis maken er dit jaar deel van uit.

Klik hier om het boekje te downloaden en hier om naar het programma van de Power of Fire te gaan.
15-03-2010