16 JAN

Inschrijving Power of Fire 2010 van start

Op zaterdag 10 april 2010 vindt voor de twaalfde maal de Power of Fire plaats. Bij de meeste parochies ook wel bekend als dé vormelingendag van het bisdom van ’s-Hertogenbosch, waar ieder jaar een groot aantal vormelingen op af komen. In 2009 waren het er ruim duizend!

Het thema voor de Power of Fire is dit keer “GPS, Geest, Parochie, Sacrament”. De organisatie is inmiddels druk bezig met de invulling van de dag. Rond het thema mogen de vormelingen onder meer een workshop, sport en spel en natuurlijk een H. Mis verwachten. Ook de inmiddels traditionele banierentocht door het centrum van Den Bosch maakt dit jaar deel uit van het programma. Èen ding is zeker: de vormelingen zullen zich zeker niet vervelen!

Vorige week ontvingen alle parochies en vormselgroepbegeleiders een uitnodiging voor de Power of Fire 2010 met de oproep hun vormelingen uiterlijk 1 maart 2010 in te schrijven. De gehele brief vindt u hier.

Voor de meeste vormelingengroepen is de Power of Fire al jaren een vast onderdeel van de vormselvoorbereiding. Wilt u met uw vormelingen ook deelnemen aan de Power of Fire? Aanmelden voor deze feestelijke dag kan ook op het jongerengedeelte van de website.
16-01-2010