24 SEP

In het voetspoor van Moeder Teresa

Aftrapfeest Diaconaction in Den Bosch
Vrijdag 20 november 2009, 18.00 uur

Moeder Teresa werd wereldberoemd door haar zorg voor de armsten der armen. In hen zag ze de lijdende Jezus die om haar liefde vroeg. Met DiaconAction treden we in haar voetspoor.

Wat is DiaconAction?
DiaconAction is een naam die is samengesteld uit twee woorden: Diaconie en Actie. Diaconie is alles wat er vanuit de kerken gedaan wordt ten behoeve van mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo laten we mensen concreet voelen hoeveel God van hen houdt.
Jonge mensen zetten zich in voor anderen in hun eigen omgeving. In heel Nederland wordt deze actie gehouden in het weekend van 20, 21 en 22 november 2009. Ook jij kunt meedoen!

Voor wie?
Alle tieners en jongeren van 12 tot 30 jaar zijn van harte welkom.

Wanneer?
De openingsavond van DiaconAction is op vrijdagavond 20 november vanaf 18.00 uur. De rest van het weekend ga je in je eigen omgeving aan de slag voor je medemens.

Waar?
De Eucharistieviering vindt plaats in de HH. Hartenkerk aan de Graafseweg 194A te 's-Hertogenbosch. De rest van de avond vindt plaats op loopafstand van de kerk in het Pastoraal Steunpunt van de Parochie Moeder Teresa, Hinthamerbolwerk 1 te 's-Hertogenbosch.

Grotere kaart weergeven

Inschrijving
Wil je meedoen met DiaconAction en/of naar de openingsavond komen, meld je dan aan vóór 9 november 2009 door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen of door te mailen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over DiaconAction of de openingsavond kun je mailen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl.
24-09-2009