18 SEP

Katholieke Jongerendag 2009

De Katholieke Jongerendag 2009 vindt plaats op zondag 8 november. Het thema is 'Durf te leven!'.

Vanuit heel Nederland zijn jongeren en tieners welkom in de Maaspoort in Den Bosch voor een afwisselend programma met bijzondere sprekers, workshops, gezelligheid en muziek.

Kaarten kosten € 8,00 per stuk als je ze bestelt via de website van de Katholieke Jongerendag (betaling met Ideal).
Als je de kaarten op de dag zelf aan de kassa koopt, kosten ze € 10,00.

Het Bisdom zet bussen in naar de Maaspoort. De Kosten bedragen € 5,00 per persoon. De busroute is als volgt:

Halte:

Vertrek tijd:

Eindhoven Centraal Station (buskant)

08.00 uur

Helmond,
Stationsplein

08.15 uur

Uden, Kerkstraat

(plein voor de Petruskerk)

08.45 uur

Wijchen, Oosterweg 4

09.15 uur

Geplande aankomst in Den Bosch zal 09.50 uur zijn. Om 17.30 uur vertrekt de bus weer volgens de volgende route:

Halte:

Verwachte aankomst:

Wijchen, Oosterweg 4

18.10 uur

Uden, Kerkstraat
(plein voor de Petrus Kerk)

18.40 uur

Helmond,
Stationsplein

19.10 uur

Eindhoven Centraal

Station (buskant)

19.25 uur

Wil je van het busvervoer gebruik maken dan kan je je via jongeren@bisdomdenbosch.nl. opgeven. Vergeet niet te melden bij welke halte je wilt opstappen!

Let op: de kaarten voor de Katholieke Jongerendag moet je ook dan zelf bestellen!

Download voor meer informatie over de dag de flyer Katholieke Jongerendag 2009 of bezoek de website www.katholiekejongerendag.nl!

18-09-2009