29 MEI

Winnaar ballonnenwedstrijd: Christian Seidel

Tijdens het Kinderfeest op 10 mei hebben alle kinderen meegedaan met een ballonnenwedstrijd. Vandaag is bekend geworden wie de winnaar is. De ballon van de 7-jarige Christian Seidel uit Waalre is bijna tot in Denemarken gekomen. Om precies te zijn in Husum, 596 kilometer vanaf Den Bosch!

Toen Christian hoorde dat hij gewonnen heeft, zei hij: "Mijn ballon bijna in Denemarken, dat is nog verder dan Frankrijk, hè papa?! Jippie, ik mag naar DippieDoe!" Als klap op de vuurpijl liet Familiepretpark DippieDoe nog weten dat de winnaar van hen ook nog een cadeaubon krijgt om de feestvreugde te vergroten.

Het was al duidelijk dat de wind die zondag uit het Zuiden kwam. Tientallen ballonkaartjes zijn teruggestuurd naar het bisdom. Ze kwamen allemaal uit het Noord-Oosten van Nederland: Hengelo, Arnhem, Ruurlo en Deventer. Vier kaartjes zijn in Duitsland gevonden. Diverse vinders hadden een persoonlijk briefje voor het kind geschreven: “We hopen dat jóuw ballon gewonnen heeft!” Alle gevonden kaartjes zijn doorgestuurd naar de kinderen.

Op zaterdag 13 juni aanstaande mag Christian met zes vriendjes en vriendinnetjes uit zijn parochie – de Heilige Familie uit Aalst-Waalre – en de pastoor naar pretpark DippieDoe in Best.
We hopen dat het een gezellig parochiekinderfeestje wordt!

de broertjes van Christian, Koen en Casper, zoeken op de kaart waar ‘Husum’ ligt
29-05-2009