26 MRT

Geloofsfeestkruis beland in Millingen a/d Rijn

Het Geloofsfeestkruis dat in de aanloop tot het Geloofsfeest voor veel initiatieven heeft gezorgd, zal deze week, van 23 t/m 29 maart, verblijven in de parochie H. Antonius van Padua te Millingen aan de Rijn. Een week vol activiteiten staat op het programma en het kruis wordt bovendien aangegrepen om Kinderkerk weer op te starten, die lang geleden ter ziele was gegaan.

Op verschillende locaties binnen de parochie vonden eerder deze week vieringen en activiteiten plaats voor vormelingen, senioren en de eerste communicanten. In het weekend van 28 en 29 maart houdt de parochie een Open kerkweekend. Van donderdag 26 maart tot en met zondag 29 maart ziet het programma van dit weekend er als volgt uit.

Activiteit: Locatie:
donderdag 26 maart
08.30 - 18.30 uur
Aanbidding met het thema: "Wij aanbidden U Christus, wij loven U" (voor iedereen) Dagkapel kerk
zaterdag 28 maart
10.00 - 13.00 uur Reuzepuzzel, speurtocht, schatkamer, kleurplaat, misdienaarshoek, limonade (voor kinderen) Kerk, ontmoetingsruimte
en sacristie
10.00 - 13.00 uur  Toren, schatkamer, boekenwinkel en rondleiding (volwassenen) Kerk, toren en sacristie
19.00 uur Heilige Mis (voor iedereen)  Kerk
zondag 29 maart
10.30 uur   Eerste Kinderkerk Kerk en ontmoetingsruimte
10.30 uur Heilige Mis  Kerk
13.00 - 17.00 uur  Reuzepuzzel, speurtocht, schatkamer, kleurplaat, misdienaarshoek, limonade (voor kinderen) Kerk, ontmoetingsruimte
en sacristie
13.00 - 17.00 uur   Toren, schatkamer, boekenwinkel en rondleiding (volwassenen)  Kerk, toren en sacristie

*Kinderkerk: De eerste helft van de Heilige Mis volgen de kinderen op eigen niveau in de ontmoetingsruimte. Na Pasen is er elke zondag op deze wijze een Kinderkerk.

Voor meer informatie over de activiteiten en de Kinderkerk van parochie H. Antonius van Padua, kunt u contact opnemen met de pastorie, via tel.: 0481 431218. Om de toernee van het Geloofsfeestkruis te volgen, klik hier voor de overzichtspagina.

26-03-2009