24 MRT

Bisdom start toezending parochiebladinformatie

Het Bisdom van 's-Hertogenbosch gaat meer digitaal communiceren. In navolging van dit voornemen begin dit jaar, is de dienst Communicatie van het bisdom in maart de regelmatige toezending gestart van parochiebladeninformatie aan parochies.

De parochiebladeninformatie omvat nieuwsberichten en achtergrondinformatie die specifiek geschikt zijn voor plaatsing in het parochieblad. Met deze digitale toezending komt het bisdom tegemoet aan de vraag die door een aantal parochies is gesteld. De toezending van parochiebladeninformatie zal in ieder geval duren tot de zomer van 2009. Daarna wordt dit initiatief geëvalueerd.

In het hoofdmenu is deze parochiebladenservice te vinden via het menu Parochie/Parochiebladenservice . U vindt daar ook een pagina met downloads (afbeeldingen tekst- en andere documenten)

Parochies ontvangen de parochiebladeninformatie automatisch via het centrale e-mailadres. Indien u betrokken bent bij de samenstelling van uw parochieblad, kunt u in de mailinglijst voor parochiebladeninformatie worden opgenomen. Meer informatie over dit initiatief kan worden verkregen via de dienst Communicatie, tel.: 073 6125488, e-mail: communicatie@bisdomdenbosch.nl
24-03-2009