Nieuws

23 MRT

Kinderfeestje vanwege jarig bisdom

Dit jaar (2009) wordt het Bisdom van ’s-Hertogenbosch 450 jaar. Op zondag 10 mei wordt dat gevierd met een groot feest voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er komt een grote feesttent op de Parade (centrum Den Bosch) en dit staat er op het programma:

12.00 Start Kinderfeest (mét feestlied)
12.15 Musical ‘De Barmhartige Vader’: door de KISI-kids
13.30 Ballonnenwedstrijd
Opening van de Feestmarkt (springen, knutselen, zingen, speciale kleur- en stijlworkshop
voor moeders!)
14.45 In optocht naar de Sint Jan voor de gebedsviering
15.30 Einde mét….een verrassing voor elk kind

Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom op dit verjaardagspartijtje, of ze nu wel of niet kerkelijk betrokken zijn.
Juist omdat het Moederdag is, komt er voor alle moeders en oma’s een professionele kleur- en stijladviseuse een workshop geven. Zij kunnen dus gezellig meekomen en gaan ook niet met lege handen naar huis.

Opgeven kan via www.bisdomdenbosch.nl/kinderfeest. Door een email te sturen naar: kinderfeest@bisdomdenbosch.nl of te bellen naar mevrouw van Diessen (ma, di, dond, vrij): 073 – 612 54 88. Deelname kost 7,50 euro p.p. Per vijf kids moet er minstens één begeleidende volwassenen bij zijn. Op www.bisdomdenbosch.nl/kinderfeest staat meer informatie.

Het kinderfeest maakt onderdeel uit van een tiendaags Geloofsfeest op de Parade, met als thema ‘Hij gelooft in mij’. Kijk op www.bisdomdenbosch.nl/geloofsfeest voor meer informatie.

- Download de tekst als Word-document

23-03-2009