20 MRT

Parochiebladenservice van het bisdom

Het Bisdom van 's-Hertogenbosch gaat meer digitaal communiceren. In navolging van dit voornemen begin dit jaar, is de dienst Communicatie van het bisdom op 20 maart 2009 de regelmatige toezending gestart van parochiebladeninformatie aan parochies.

De parochiebladeninformatie omvat nieuwsberichten en achtergrondinformatie die specifiek geschikt zijn voor plaatsing in het parochieblad. Met deze digitale toezending komt het bisdom tegemoet aan de vraag die door een aantal parochies is gesteld. De toezending van parochiebladeninformatie zal in ieder geval duren tot de zomer van 2009. Daarna wordt dit initiatief geëvalueerd.

Parochies ontvangen de parochiebladeninformatie automatisch via de e-mail. Indien u betrokken bent bij de samenstelling van uw parochieblad, kunt u in de mailinglijst voor parochiebladeninformatie worden opgenomen. Meer informatie over dit initiatief kan worden verkregen via de dienst Communicatie, tel.: 073 6125488, e-mail: nieuwsbrief@bisdomdenbosch.nl

Op de pagina downloads vindt u links naar nuttige bijlagen (afbeeldingen, teksten en documenten)

- Parochieblad mailing 20 maart 2009

De eerste toegezonden editie bevat o.a. een handig uitneembaar programmaoverzicht van het Geloofsfeest. De opmaak is te gebruiken zoals deze in het PDF-bestand is voorgesteld, maar de tekst is ook los aangeleverd. Deze bijdrage betreft dan vier pagina's en is daarmee uitneembaar, indien deze in het midden van het parochieblad ('bij het nietje') wordt opgenomen. De tweede bijgevoegde aanbeveling voor de parochiebladen betreft een oproep voor vrijwilligers voor het Geloofsfeest.
20-03-2009