21 NOV

Kinderfeest

Het bisdom van ‘s-Hertogenbosch wordt 450 jaar!
Dat gaan we vieren met een groot Kinderfeest!

Wanneer?
Op zondag 10 mei 2009
Hoe laat? Van 12.00 tot 15.30 uur
Waar? In de grote tent op de Parade
Voor wie? Kinderen van 4 – 12 jaar (per 5 kids minstens 1 begeleider)

Dit gaan we doen:

10.00 uur Gezinsmis in de Sint Lucaskerk in Den Bosch (voor wie wil) en aansluitend zelf meegebrachte (!) lunch opeten.
12.00 uur Start Kinderfeest (mét feestlied)
12.15 uur Musical ‘De Barmhartige Vader’: door de KISI-kids!
13.30 uur Ballonnenwedstrijd
13.40 uur Opening van de Feestmarkt (springen, knutselen, zingen, speciale kleur- en stijlworkshop voor moeders!)
14.45 uur In optocht naar de Sint Jan voor de gebedsviering
15.30 uur Einde.

Het belooft een geweldige middag te worden, we hopen dat je komt!

Moederdag

Omdat 10 mei óók Moederdag is, wordt er voor alle moeders een workshop gegeven door een professionele kleur- en stijladviseuse. Voor elke deelneemster is er ook een klein cadeautje. Dus: neem je moeder gezellig mee!

Opmerkingen voor de ouders
Wij doen ons uiterste best om de beveiliging optimaal te laten zijn. Zo wordt er een hekwerk rondom het feestterrein geplaatst, zodat de kinderen er niet zomaar vanaf kunnen lopen en bij de in- en uitgangen staan beveiligingsmensen. Door te werken met polsbandjes weten we dat iedereen geregistreerd is. Dat neemt niet weg dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kinderen die u meeneemt. Daarom is het belangrijk dat er per volwassene niet meer dan vijf kinderen meekomen.

Kinderwoorddienst

Mocht u naar de gezinsmis in de Sint Lucaskerk willen komen om 10.00 uur dan bent u van harte welkom. Het adres is Zuiderparkweg 301 in Den Bosch. Het is wel zaak dat u ruim op tijd bent, want dit is doorgaans een druk bezochte mis.

Opgave
Opgave is mogelijk middels onderstaand aanmeldingsformulier. Graag zo snel mogelijk, want vol is vol! De kosten zijn € 7,50 per persoon. Na aanmelding krijgen de deelnemers een bevestigingsbrief thuisgestuurd met een toegangsbandje. Enkele weken daarna wordt de factuur verstuurd. Voor meer infromatie en vragen, kunt u contact opnemen met mevr. Van Diessen via e-mail: kinderfeest@bisdomdenbosch.nl of telefonisch via: 073 6125488.

Feestlied
Om alvast in de stemming te komen, tref je hieronder de afspeelfunctie van het feestlied aan. Als het goed is, is het lied al automatisch gestart!

21-11-2008