Nieuws

13 NOV

Liefde in actie: dag voor huwelijksvoorbereiders

Aanstaande zaterdag 15 november wordt er in Eindhoven een studie- en ontmoetingsdag gehouden door de Dienst Huwelijk en Gezin. Deze dag is bedoeld voor degenen die huwelijksvoorbereiding geven in het Bisdom van ’s-Hertogenbosch. Ook priesters – die deze voorbereiding wellicht alleen geven aan verloofden – zijn zeker welkom.

Het thema is: Liefde in actie. Vicaris generaal van Rossem geeft een bezinning over de onvoorwaardelijke liefde van God voor elk mens. Dat mag een voorbeeld zijn voor ieder huwelijk.
Aansluitend bekijken we een DVD van de Marriage Course waarin dit wordt uitgewerkt. Hoe kunnen we de ander concreet gelukkig maken en zo een sterk huwelijk krijgen? We hopen dat iedereen aan het eind van deze bijeenkomst weer met nieuwe ‘input’ voor de huwelijksvoorbereiding naar huis gaat.

Mocht u (nog) geen uitnodiging hebben ontvangen, maar geeft u wel huwelijksvoorbereiding, dan bent u alsnog van harte welkom. De dag wordt gehouden in het Kerkwijkcentrum Sint Paulus aan de Boschdijk 354 in Eindhoven. De dag begint om 9.30 en wordt om 12.30 uur afgesloten met een lunch. Deelname is gratis.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Brechje Loenen via huwelijkengezin@bisdomdenbosch.nl.
13-11-2008