11 NOV

Stuur ons een foto van uw kerststal!

Het Bisdomblad doet een oproep aan de parochies van het bisdom om een foto van hun kerststal te sturen. Een bloemlezing in beeld van de inzendingen zal in een katern in de decembereditie van het officiële nieuws- en informatieblad van het Bisdom worden afgedrukt.

Uren, dagen, weken soms wordt met man en macht gewerkt aan de opbouw van de kerststal in de parochiekerk.  Sinterklaas is nog niet in het land maar de werkgroepen die voor de opbouw van de kerststal zorgen zijn nu al bezig: roosters worden gemaakt, taken verdeeld, materialen besteld. Een jaarlijks terugkerende bezigheid waarnaar vele vrijwilligers uitkijken. Een tijd van samenwerken en van gezelligheid.

Parochies worden opgeroepen om naast een foto en een korte beschrijving van de kerststal, ook het programma van vieringen en activiteiten met Kerstmis te sturen. Dat kan via de link ‘Kerstmis in onze parochie’.
11-11-2008