23 OKT

Geef uw parochianen een kerststalletje cadeau!

Wilt u deze kerst uw parochianen een Zalig Kerstmis wensen en ze tevens een leuk kerststalletje cadeau doen? Bestel dan de gratis vouwkerststal die het bisdom uitgeeft in het kader van het jubileum in 2009.

U kunt voor de bezoekers van de kerst(nacht)vieringen een ‘kerststalletje’ bestellen om mee te geven aan het einde van de viering. Het gaat om een vouwkaart van 12 x 12 centimeter, met op de voorzijde een kerststal die onder de kerstboom kan, op het dressoir gezet of opgehangen kan worden. De kaart is zo te vouwen dat hij vanzelf blijft staan. Op de voorzijde staat de tekst:: 'Uw parochie wenst u een Zalig Kerstmis!' De binnenzijde van de kaart is een uitnodiging aan parochianen om deel te nemen aan de activiteiten in het jubileumjaar, waaronder het Geloofsfeest dat van 8 t/m 17 mei 2009 in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt.

Een schets van de vouwkaart en de methode van vouwen van de kaart ziet u op deze pagina. U kunt het gewenste aantal kaarten vóór 8 november doorgeven, uitsluitend per e-mail. Vermeldt u daarbij a.u.b. duidelijk de naam van de parochie(s), het afleveradres en het aantal kaarten dat u wenst te ontvangen. Levering vindt plaats in de week voor Kerstmis.
De kaarten worden eenmalig gedrukt, nabestellen is niet mogelijk, dus weest u er op tijd bij!

23-10-2008