01 OKT

Groepskorting voor Romereis bisdom

Groepen met 25 of meer deelnemers die in oktober 2009 mee willen met de diocesane pelgrimstocht naar Rome kunnen nog tot 1 november vijf procent korting krijgen. Parochies, koren, gildes, etc. die zich voor die datum aanmelden, hebben tot 1 juni 2009 de tijd om de namen van de groepsleden door te geven. Mocht het aantal van 25 niet gehaald worden, dan kan de groep gewoon mee naar Rome.

"De korting van vijf procent op de reissom betekent bij een bedrag van 800 euro maar liefst 40 euro per persoon. Op een groep van 25 personen scheelt dat 1000 euro, een leuk bedrag voor een etentje op de groepsreünie van de Romereis," vertelt Harm Ruiter, projectleider van de Romereis.

Het bisdom wil parochies stimuleren zich vóór 1 november als groep aan te melden, zodat de beste hotels op de beste locaties, dichtbij het stadscentrum vastgelegd kunnen worden. De korting geldt niet voor individuele aanmeldingen. Er zijn al 700 personen, hoofdzakelijk groepen, ingeschreven voor de reis naar Rome van 25 t/m 30 oktober 2009.

Een groepsinschrijfformulier kunt u aanvragen bij de Vereniging Nationale Bedevaarten: 073-6818111.

Meer informatie over de Romereis >>

Een greep uit de hotels die het bisdom boekte.

01-10-2008