Nieuws

26 SEP

Jaarprogramma Jeugd en Jongeren rond

Met de start van het jaar van Evangelisatie staat ook de dienst jeugd en jongeren van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch aan het begin van een uitdagend jaar met tal van activiteiten. De programmering van alle activiteiten is rond en de voorbereidingen zijn in gang.

Extra activiteiten
In de lijn van het thema “Hij gelooft in mij” zullen er naast het vertrouwde aanbod voor tieners en jongeren twee unieke evenementen extra worden georganiseerd. Een exclusieve dag voor jongeren tijdens het Diocesane Geloofsfeest op 9 mei 2009 en een jongerenreis naar Rome staan als hoogtepunten op het programma.

De eerstvolgende activiteiten zijn de Katholieke Jongerendag (KJD) en DiaconAction, die beide in november dit jaar zullen plaatsvinden. Twee unieke kansen om erop uit te trekken met de tiener- of jongerengroep.

Katholieke Jongerendag: Zout
De Katholieke Jongerendag (KJD) wordt niet flauw dit jaar. Met 'Zout' als thema staat er in de Maaspoort- en Flikflakhallen op zondag 2 november 2008 een dag vol activiteiten en verdieping te wachten voor tieners en jongeren. Voor meer informatie over het programma en het thema, surf naar www.bisdomdenbosch.nl/kjd

DiaconAction 2008: INTERCITY

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 november mobiliseren tiener- en jongerengroepen uit heel Nederland zich om hun medemens een handje te helpen. Ook in het Bisdom van ’s-Hertogenbosch toont de jeugd zich hulpvaardig. Aan de vooravond op vrijdag 21 november vanaf 18.30 uur zijn zij van harte welkom in te stappen op de INTERCITY, zoals dit jaar de gezamenlijke feestelijke aftrapavond genoemd wordt. Voor meer info en aanmelding kun je terecht op www.bisdomdenbosch.nl/diaconaction

Voor een compleet overzicht van alle activiteiten die dit jaar en in 2009 worden georganiseerd, klik hier
26-09-2008