Nieuws

20 AUG

Jij bent niet mis, dienaar

150 misdienaars van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch zijn niet mis. Op de vierde Misdienaarsdag op zaterdag 23 augustus 2008 mogen zij weten dat hun trouw en toewijding gewaardeerd wordt. Het is niet mis om misdienaar te zijn en door het verhaal van de wonderbaarlijke broodvermenigvuldiging kunnen de jonge misdienaars ontdekken dat hun bescheiden taak in de ogen van Jezus juist groot is.

Programma
Om 10.00 uur zullen de deuren van de kathedraal opengaan waarna om 10.30 uur de dag met een eucharistieviering met de bisschop van start gaat. Daarna volgt een picknick met zelf meegebrachte lunch in de tuin van het Sint-Janscentrum en is er aansluitend een creatieve verwerking van het thema. Het middagdeel vindt vervolgens eveneens plaats in de tuin van het Sint-Janscentrum, waar een sportief en uitdagend programma wacht. De Misdienaarsdag eindigt rond 15.30 uur.

Parkeren
Omdat de parkeerplaatsen van het Sint-Janscentrum zijn gereserveerd voor de spellen, adviseert de organisatie te parkeren bij de parkeerplaats aan de Hekellaan of uit te wijken naar het transferium bij het Provinciehuis.
20-08-2008