Nieuws

12 AUG

Medewerker communicatie (tijdelijk)

Binnen de afdeling communicatie van het bisdom Den Bosch is van 1 december 2008 t/m eind april 2009 tijdelijk een vacature (38 uur) voor een medewerker communicatie i.v.m. zwangerschapsvervanging. De belangrijkste taken liggen op het terrein van het bisdomjubileum in 2009. Zo is er in mei volgend jaar een Geloofsfeest in en rond de Sint-Janskathedraal in Den Bosch en gaat het bisdom in oktober 2009 op pelgrimsreis naar Rome.

Met name de aanloop naar het Geloofsfeest in mei brengt veel communicatiewerk met zich mee, zoals het schrijven van teksten en interviews voor internet, het Bisdomblad en voor andere media. Ook zijn er coördinatietaken rond de campagne die het bisdom gaat starten en de Romereis. Verder is de medewerker belast met het ‘content’ onderhoud van de kinderwebsite die het bisdom ontwikkelt: http://www.lisaendaan.nl/. Voor deze functie is daarom enige technische en functionele kennis van internet zeer welkom.

We zoeken een kandidaat die een vlotte pen heeft, zaken goed kan coördineren en thuis is op het gebied van digitale communicatie. Andere competenties zijn: makkelijk op mensen afstappen, het overzicht houden en initiatief tonen. De functie is interessant voor iemand met enige ervaring op het gebied van communicatie en journalistiek, die op zoek is naar een tijdelijke functie. De functie wordt uitgeoefend in een projectteam met een projectleider en een medewerkster die de projectleider ondersteunt.

Voor meer informatie: Michiel Savelsbergh, hoofd communicatie, bisdom Den Bosch: 073-6125488. Graag eerst een telefoontje om daarna wellicht een korte motivatie en CV op te sturen per e-mail.

12-08-2008