Nieuws

02 JUN

Wanneer auto’s een bijnaam krijgen, is dat meestal uit liefkozing. Voor Kareltje, de Mercedes-bus van het bisdom, geldt dat ook. Jarenlange trouwe dienst hebben het voertuig tot een begrip gemaakt op activiteiten als de Wereldjongerendagen, de Power of Fire, de Misdienaarsdag enzovoorts. Maar ondanks zijn onvolprezen krachtige prestaties begint Kareltje te slijten. Boze tongen beweren zelfs dat hij door zijn ‘lelijke uiterlijk’ een doorn in het oog aan het worden is! Nu weet iedereen dat uiterlijke schijn en glans bedriegt en zo is het plan ontstaan om Kareltje een flinke opknapbeurt te laten ondergaan.

Wat willen we doen?
Om Karel weer toonbaar te maken zal het volgende gedaan moeten worden.
- carrosserie schoonmaken, schuren en opnieuw verven;
- rechterbuitenspiegel moet vervangen worden;
- het zwaailicht moet vervangen worden;
- de geluidsinstallatie (versterker met megafoon) moet geïnstalleerd worden;
- de cabine moet worden schoongemaakt;
- nieuwe stoelhoezen;
- het linkerportier moet worden gerepareerd;
- een enkel gaatje in het dekzeil moet worden gerepareerd;
- een aantal rubbers moet vervangen worden van het dekzeil.

Een hele lijst dus (en misschien niet eens compleet), en daarom willen we met een aantal mensen dit klusje klaren. Vele handen maken immers licht werk en met elkaar is het nog leuk ook! We sluiten de dag hard werken af met een gezellige barbecue.

Doe jij mee?
Lijkt het jou leuk om mee te helpen om Karel op te knappen? Dan ben je van harte uitgenodigd om op zaterdag 14 juni naar het Sint Janscentrum (Papenhulst 4 in Den Bosch) te komen! Afhankelijk van met hoeveel mensen we zijn, kunnen we hem misschien wel in één dag ‘pimpen’. We beginnen om 10.00 uur en rond 18.00 uur gaan we barbecueën. Je kunt je opgeven via dit contactformulier of bellen met: 073 6125488. Als je iemand mee wilt nemen of je weet iemand die het leuk zou vinden om mee te helpen, mail dit bericht gerust door!

Hopelijk tot dan!
 
(p.s. het plaatje bij dit artikel is fictief :-)
02-06-2008