20 MEI

Twee nieuwe bisdommedewerkers

Drs. Brechje Loenen-Sax en drs. Bas van Pampus zijn sinds kort werkzaam voor het bisdom Den Bosch. Brechje (1970) werkt voor de dienst Huwelijk en Gezin en richt zich op tieners en jongeren, huwelijksvoorbereiding en de vorming van echtparen en gezinnen. Ze studeerde gezondheidswetenschappen en werkte bij diverse GGD’s op het gebied van voorlichting en communicatie. Vanaf 2004 werkte ze als hoofd voor het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond. Ze schrijft daarnaast columns voor het Katholiek Nieuwsblad. Ze is getrouwd en moeder van drie dochters.

Met de komst van foto: Jaap van EedenBas van Pampus (1967) is de vacature bij parochieontwikkeling ingevuld. Hij werkt ook voor het diocesane evangelisatieprogramma en gaat zich richten op huwelijk en gezin en in de toekomst een bijdrage leveren aan het diocesaan vormingscentrum. Hij studeerde bedrijfseconomie en theologie/levensbeschouwing. Hij werkte vervolgens als assistent accountant, belastingadviseur, financieel medewerker Min.OC en W, freelance trainer/coach bij xpand en als pastoraal werker in Lisse, waar hij zich bezig hield met katechese en gemeenschapsopbouw. Hij is getrouwd en vader van een dochter en vier zonen.

20-05-2008