Nieuws

17 MRT

Veelgestelde vragen samenwerking met VNB


 • Waarom werkt het bisdom samen met VNB Nationale Bedevaarten?
  Omdat het organiseren van een professionele pelgrimsreis voor het hele bisdom een enorme klus is, werkt het bisdom samen met VNB dat gespecialiseerd is in bedevaarten (o.a. naar Rome) en zeer veel expertise op dit gebied bezit.

 • Voor welke zaken moet ik me richten tot VNB Nationale Bedevaarten?
  Inschrijving geschiedt bij VNB en naar hen dient u dus uw inschrijfformulier toe te sturen. Dit geldt ook voor de groepsinschrijving en de inschrijving als vrijwilliger. Voor praktische vragen rond de Romereis en de inschrijvingsprocedure kunt u ook terecht bij VNB. Tevens neemt u met hen contact op wanneer u een zorgbehoefte heeft en graag deel wilt nemen aan de reis. U kunt contact met hen opnemen via 073-6818111. De contactpersonen voor de Romereis zijn Lia van der Aa (e-mail: lia.vanderaa@lourdes.nl) en Nicolien Hendriks-Buysse (e-mail: nicolien.hendriks@lourdes.nl).

 • In welke gevallen dien ik contact op te nemen met het bisdom?
  Wanneer u een informatiebijeenkomst wilt plannen in uw parochie en hierbij graag iemand van de organisatie uitnodigt om de presentatie te verzorgen. Ook wanneer u materialen, zoals extra folders, de promotie-dvd, de powerpointpresentatie en in een later stadium de voorbereidingsmaterialen wenst te bestellen, kunt u contact opnemen met het bisdomkantoor. De contactpersoon is mevrouw S. van den Berk (073-6125488 of svdberk@bisdomdenbosch.nl).

  Vorige pagina
 • 17-03-2008