20 NOV

Adviseur OG

Bij voorkomende onroerend goed zaken adviseert en begeleidt u bisdom en parochies en vertegenwoordigt indien nodig hen, binnen de kaders van het diocesane beleid, bij de onderhandelingen met projectontwikkelaars en andere marktpartijen.
Voor deze taak zoeken wij personen die, na een loopbaan in de makelaardij of aanverwant, hiervoor in beginsel enkele dagen per week beschikbaar zouden zijn. Wij veronderstellen dat als u hiervoor belangstelling heeft, dit mede is omdat u zich met hart en ziel met de RK Kerk verbonden voelt. Meer informatie bij de directeur-econoom van het bisdom: drs. P. Broeders, di. (073-6125488).

Belangstelling?

Uw brief met CV kunt u sturen naar de eerwaarde heer drs. P.A.M. Broeders, directeur-econoom, Postbus 1070, 5200 BC ’s-Hertogenbosch.
20-11-2007