Nieuws

10 JUL

Misdienaarsdag: aanmelden kan nog!

Zaterdag 18 augustus vindt de derde Misdienaarsdag plaats. Aansluitend op het jaarthema van het bisdom (jaar van het gebed) is het thema "Bidden mag” gekozen, dat eerder dit jaar ook voor de Vormelingendag gekozen is. Jongens en meisjes, misdienaars en acolieten van 8 tot 16 jaar zijn van harte welkom.

Wat gaan we doen?
Om 10.00 uur zal de ontvangst zijn in de St. Janskathedraal in Den Bosch, waar om 10.30 uur een Eucharistieviering met Mgr. Hurkmans plaatsvindt om de dag te starten. Omdat de bisschop nog herstellende is van een operatie, is het niet zeker dat hij zelf de Mis verzorgt. Hierna volgt een gezamelijke picknick in de tuin van het Sint Janscentrum en is er een moment van verdieping rond het thema “Bidden mag” d.m.v. een spel en een gastspreker. ’s Middags wacht een sportief programma bij het Sint Janslyceum en rond 15.30 uur zal het programma afgelopen zijn.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u via deze pagina contact opnemen met de Dienst Jeugd en Jongeren van het Bisdom van 's-Hertogenbosch.
10-07-2007