20 MRT

Parochiehandboek 2007 nu beschikbaar in Word

Het Parochiehandboek 2007 is vanaf heden beschikbaar als Word-document. Binnen afzienbare tijd is ook het online handboek aangepast.

In het Parochiehandboek - voorheen bekend als Diocesane Regelingen of Richtlijnen - worden u de richtlijnen van het Bisdom van ‘s-Hertogenbosch inzake honoreringsregelingen, personeelszaken en andere aanverwante zaken gepresenteerd. Ons streven is u zo vroeg mogelijk aan het begin van een kalenderjaar te informeren.

U kunt het Parochiehandboek 2007 downloaden als Word-document (596Kb). Vult u a.u.b. de registratiegevens voor deze download in, dan ontvangt u van ons updates zodra die beschikbaar zijn.

Binnenkort zal ook het handboek 2007 ook online te raadplegen zijn.

Het Parochiehandboek verschijnt onder verantwoordelijkheid van de afdeling Financiën
20-03-2007