Nieuws

11 JAN

Jongeren op missie in Oeganda

Jongeren uit bisdom 's-Hertogenbosch worden uitgenodigd om komende zomer mee te gaan met een zomermissiereis naar Oeganda. Dit initiatief vindt plaats in het kader van het Jaar van de Vorming dat in september van start gaat.

Een ontspannen vakantiereisje zal het zeker niet worden, van de deelnemers wordt behoorlijk wat verwacht. Niet alleen tijdens de reis zelf, maar ook in het voor- en natraject worden jongeren verondersteld tijd te investeren in het project. Zo brengen Oegandese jongeren in het voorjaar van 2008 een tegenbezoek aan ons bisdom, dat door de Nederlandse deelnemers wordt voorbereid.

In Oeganda valt het programma uiteen in twee delen: de eerste twaalf dagen volgen de jongeren samen met Oegandese jongeren een evangelisatiecursus, de Pauluscursus. Tijdens het tweede deel van het programma helpen ze mee in verschillende aidsondersteuningsgroepen van de kerk in Oeganda.

De folder valt eind volgende week bij jongeren in de bus. Heb jij de folder niet ontvangen maar ben je wel geïnteresseerd, download de folder dan hier.

Voor meer informatie over de reis kun je contact opnemen met Paul ten Hacken (Missiesecretariaat) of Harm Ruiter (Evangelisatie), telefoon 073 - 612 54 88.
11-01-2007