03 JAN

Wereldjongerendagen krijgen bekendheid in Uden

Op Kerstavond heeft Jongerenpastoraat het Honk uit Uden zich ingezet om de Wereldjongerendagen meer bekendheid te geven.

Tijdens de missen hebben Ghislaine Huyben en Astrid Verhoeven getuigenis afgelegd van hun ervaringen tijdens de Wereldjongerendagen in Keulen. Zij vertelden de mensen in de kerk over hun geweldige belevenissen en dat de Wereldjongerendagen in 2008 in Sydney zullen plaatsvinden. Op het einde van hun getuigenis riepen ze de jongeren in de kerk op om de flyer goed te bekijken en er over na te denken om mee te gaan naar Sydney!

Na afloop van de mis werden de flyers van de Wereldjongerendagen in Sydney uitgedeeld en kon er een beker warme chocolademelk gedronken worden bij de stand van het jongerenpastoraat, die in het teken stond van de Wereldjongerendagen. Er zijn op Kerstavond in Uden vele flyers en liters chocolademelk uitgedeeld. Dit alles met succes…de Wereldjongerendagen hebben door deze actie in Uden meer bekendheid gekregen!
03-01-2007