Nieuws

04 DEC

Winnaar Wereldjongerendagenreis bekend
(maandag 6 november 2006) Op de Katholieke Jongerendag is bekendgemaakt wie in 2008 gratis naar de Wereldjongerendagen in Sydney gaat. Nard van Zeeland uit Vlijmen mag zich de gelukkige winnaar noemen van deze reis. Hij sprong een gat in de lucht. (Lees verder...)

Katholieke Jongerendag druk bezocht
(maandag 6 november 2006) Circa 1800 jongeren hebben op 5 november de weg gevonden naar de Heidehal in Nieuwegein voor de tweede editie van de landelijke Katholieke Jongerendag. Een wervelende opening, verdiepende workshops, ontmoeting met elkaar en een afsluitende Eucharistieviering maakten deel uit van het inspirerende programma. (Lees verder...)

'Licht' op landelijke Jongerendag
(vrijdag 22 september 2006) Meer dan 2000 jongeren waren in november 2005 bijeen in de Heidehal te Nieuwegein op de Katholieke Jongerendag (KJD). Een dergelijk feest kon natuurlijk niet zonder vervolg blijven. (Lees verder...)

Jongerendag zondag 5 november
Op zondag 5 november 2006 (Willibrordzondag) is er weer een landelijke katholieke Jongerendag. De bisschoppen van Nederland hebben besloten om op weg naar de Wereldjongerendagen in Sydney (2008) twee landelijke Katholieke Jongerendagen te organiseren in 2006 en 2007. (Lees verder...)

Katholieke Jongerendagen geprolongeerd
De bisschoppen van Nederland hebben besloten om op weg naar de Wereldjongerendagen in Sydney (2008) twee landelijke Katholieke Jongerendagen te organiseren. De dagen vinden plaats in 2006 en 2007 en vormen het vervolg op de succesvolle Katholieke Jongerendag die op 27 november 2005 plaatsvond in Nieuwegein. (Lees verder...)

Landelijke dag versterkt jongerenwerk bisdom
“Dit was vijf jaar geleden niet mogelijk geweest.” Dat is de reactie van Nadine Stokkermans-Kessels, coördinator Jeugd en Jongeren van het bisdom op de landelijke jongerendag afgelopen zondag. “Er werd voor het eerst breed samengewerkt door de bisdommen, nieuwe bewegingen en andere organisaties die zich met RK-jongerenwerk bezig houden.” (Lees verder...)

Paus heeft boodschap voor jongeren in Ned
04-12-2006