22 NOV

Materialen Kerkbalans klaar voor verzending

Zo’n 250 parochies en pastorale eenheden in het bisdom Den Bosch krijgen binnenkort het promotiemateriaal voor de Actie Kerkbalans. Medewerkers van het bisdom Den Bosch zijn druk doende de ruim half miljoen folders, posters, vlaggen, ballonnen en ander wervingsmateriaal, verzendklaar te maken. Het materiaal is bedoeld om de jaarlijkse geldwerving actie voor parochies te ondersteunen.

Aanstaande vrijdag 25 november kunnen parochies die dat hebben aangegeven het materiaal ophalen op het bisdomkantoor. Voor de ophalers is er een gratis bezoek aan museum de Bouwloods, waarin de bouwgeschiedenis van de Sint-Jan te zien is. Er hebben zich inmiddels al 80 mensen opgegeven voor deze museummiddag.
De landelijke en interkerkelijke Actie Kerkbalans loopt van 15 t/m 29 januari 2006. Deelnemende kerkgenootschappen zijn: de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk in Nederland, de Oud-Katholieke Kerk, de Doopsgezinde Sociëteit en de Remonstrantse Broederschap.
foto: Jaap van Eeden
22-11-2005