02 NOV

Kerstproject 2006

Kerstmis in ons kerkgebouw moet niet alleen een feest zijn voor de betrokken parochianen maar voor iedereen in stad, dorp en buurt. De bedoeling is dat parochies met behulp van de in dit project gedane suggesties iedereen uitnodigen om mee Kerstmis te komen vieren.

De brochure is in gedrukte vorm niet meer voorradig, maar wel kunt u dit project downloaden.

Onderaan deze webpagina kunt u ons via een vragenformulier laten weten hoe uw parochie Kerstmis viert.

Om parochies te faciliteren heeft het Bisdom haar drukwerkpartner BiblovanGerwen standaard kaarten/flyers laten ontwerpen die u bij hen via internet kunt bestellen, voorzien van uw eigen tekst en desgewenst van een eigen afbeelding. In een Bisdommailing ontving u daarover een schrijven en ook een brief van BiblovanGerwen waarin de procedure en de condities worden uitgelegd. U vindt in die brief ook de nodige gegevens om online te bestellen: uw username en password. Klik hier om naar de website te gaan van Drukkerij BiblovanGerwen.
02-11-2005