01 JUN

In het Parochiehandboek - voorheen bekend als Diocesane Regelingen of Richtlijnen - worden u de richtlijnen van het Bisdom van ‘s-Hertogenbosch inzake honoreringsregelingen, personeelszaken en andere aanverwante zaken gepresenteerd. Ons streven is u zo vroeg mogelijk aan het begin van een kalenderjaar te informeren.

Momenteel wordt het Parochiehandboek bijgewerkt naar versie 2012. In het menu hieronder kunt u de richtlijnen (versie 2011) online raadplegen. Houdt u er rekening mee dat sommige regelingen ingrijpend veranderd zijn! De meest recente aanvullingen op het Parochiehandboek kunt u als PDF-document downloaden (Tarieven 2012 en Honorering 2012)
Vult u a.u.b. de registratiegevens voor deze downloads in, dan ontvangt u van ons updates zodra die beschikbaar zijn.

Het Parochiehandboek verschijnt onder verantwoordelijkheid van de afdeling Financiën.
  1. Inleiding
  2. De parochie