12 APR

Jongerenplatform

Bij activiteiten van het jongerenplatform, ontmoet je jongeren van 16 tot 30 jaar waarmee je het geloof kunt delen, verdiepen en vieren. Op een manier waarop jíj er wat mee kunt in je eigen leven. Bij je studie, in je werk, thuis en in de kerk. We sluiten aan op de actualiteit. Wat vind je van de oorlog tegen terrorisme? Hoe ga je om met materialisme en de drang naar steeds meer van hetzelfde? Bij de activiteiten van het jongerenplatform kijk je naar wat Jezus je te zeggen heeft. Je hebt zelf een stem en een verantwoordelijkheid. Probeer die op te pakken met anderen in je parochie. Bij het jongerenplatform ontmoet je jongeren uit het hele bisdom. Je kunt elkaar versterken. En laat je samen inspireren!

Kom dichter bij God
  • Ontmoet jongerengroepen uit het hele bisdom
  • Maak eens kennis met de bisschop

Kom naar de jaarlijkse internationale Palmzondag, of naar een speciale gebedsbijeenkomst. Doe mee met een zomerse bbq of een skatetocht door het bisdom. We zijn altijd bezig met nieuwe activiteiten. En jij kunt mee-organiseren! Stuur een mailtje met waar je goed in bent en we geven je een plekje in onze talentenbak.

Kijk op de agenda!

12-04-2005