01 JAN

Rondleiding

Dit deel van de website van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch informeert u over het bisdom, haar bischoppen, haar geschiedenis en de huizen. Via deze digitale 'guided tour' krijgt u een eerste kennismaking met het Bisdom.

Het Bisdom van ’s-Hertogenbosch is het grootste bisdom van Nederland. Samen met de zes andere bisdommen vormt het de Nederlandse Kerkprovincie. Samen hebben deze een website laten ontwikkelen: katholieknederland.nl. Daar vindt u onder andere informatie over de Rooms-Katholieke Kerk in Nederland, een encyclopedie en nieuwsberichten.

Op het Bisdombureau werken ongeveer vijftig mensen. Waar zij zich mee bezig houden en wat zij voor u kunnen betekenen, leest u op de pagina’s van het bisdom ABC.

01-01-2004