Algemene reglementen

Door de gezamenlijke Nederlandse Bisdommen zijn op diverse gebieden algemene reglementen vastgesteld, waaronder het Algemeen Reglement Bestuur van een R.K.-parochie. Onderstaand kunt u een aantal van deze reglementen downloaden.

Ter zake het modelreglement voor het beheer van een begraafplaats van een R.-K. parochie verwijzen wij u naar het onderdeel "Begraafplaatsen".

Reglement​
Algemeen reglement bestuur van een R.K.-parochie​ Reglement_bestuur_parochie_3.pdfAlgemeen reglement bestuur parochie.pdf *
Algemeen reglement bestuur van een Charitatieve instelling​ Algemeen reglement caritasinstelling.pdfAlgemeen reglement caritasinstelling.pdf   *

* Het copyright van deze publicatie ligt bij het SRKK. Deze publicatie is met toestemming van het SRKK op deze website geplaatst.